Elektrsiche Wandverwarming

Leem en hightech gecombineerd

Elektrishce wandverwarming

Vanaf

€ 3.500

Exclusief BTW

Offerte
  • Lage kosten, geen onderhoud
  • Snel reagerende warmte wand
  • Warme gezellige sfeer

De combinatie van leem en elektrische wandverwarming creëert een warme gezellige sfeer. Je brengt als het ware de zon in huis op een eenvoudige manier, tegen lagen kosten en zonder onderhoud. De elektrische wandverwarming bestaat uit doeken gemaakt van koolstof die aangesloten kunnen worden op 36V gelijkstroom. Dit voltage is identiek aan de levering van een zonnepaneel. 1 doek levert gemiddeld tussen 200 en 250W.

Het systeem is te leveren als een gecombineerde set van een aantal doeken met een trafo van 1200W of 2000W die aangesloten kunnen worden op het 220V lichtnet, een thermostaat en een temperatuurvoeler. In totaal een gemiddelde investering van circa 3500 euro. Ideaal voor renovatie met een wandopbouw van bijvoorbeeld houtvezel platen, 2 lagen leemstuc met het doek ertussen gestukt en afgewerkt met leemverf of leemfinish.

De wandverwarming is een snel reagerende warmte wand.
Ophangpunten of wandcontact dozen kunnen in het doek worden geschroefd.

Zet op offertelijst

Elektrsiche Wandverwarming

Direct een factuur? Oskam hanteert een offerte systeem omdat klanten vaak behoefte hebben aan persoonlijk advies voor het plaatsen van een bestelling. Heeft u dit niet nodig? Voeg dan bij uw offerte formulier in het offerteoverzicht een opmerking toe dat u gelijk een factuur wil ontvangen voor een nog snellere afhandeling.

X
€ 3.500,00

Kenmerken Leemproducten

De Oskam leem is afkomstig van Nederlandse bodem en wordt duurzaam geproduceerd door middel van zonne-energie. Onze 100% natuurlijke leemproducten creëren een gifvrij en aangenaam binnenklimaat.

Opbouw elektrische muurverwarming